MoshaPijade
Нашето училиште

Mirësevini

Misioni jonë është MUNDËSI,HAPSIRË, GJËRËSI, AKTIVITET, PROFESIONALIZËM, ARDHMËRI, QËLLIM I CAKTUAR, AUTENTIK, DINJITOZ, EDUKIM.

LAJME

This is an example for an imageDuke filluar nga ky vitë shkollor,ne jemi inkuadruar në projektin SEA me kompani reale. Kompanit reale përfshinë prodhimet nga produkti i qumshtit dhe ato do të prezantohen në panaire të edukimit e cila do të mbahet në fund të vitit shkollor.

Ne kemi vazhduar me këto projekte edhe në vitin e kaluar:
- Agronomi dhe produktet organike -mbështetur nga MOH dhe FIBL -Suedis
- Projekt "pjesa turistike" - mbështetur nga MOH dhe qeveria Australiane.

Nxënësit tanë ishin në seminare për aftësi drejtuese , por vetdija do të jetë diskriminuese për nxënësit e tjerë. Këtë vitë do të festojmë 80 vjetorin e ekzistimit të shkollës..

MË SHUMË RRETH NESH


SPONZORËT


ADRESA

Mosha Pijade
Rr. Ilindenska pn.
1200 Tetovë

Telefon.1: +389 44 33 04 94
Telefon.2: +389 44 33 04 96
Telefon.3: +389 44 35 04 90
E-Mail: mosapijade@mt.net.mk