1000+

Ученици 

150+

Стручен наставен кадар

90+

Години постоење

10+

Проекти


Нашата мисија

Нашата мисија во училиштето е да ги развиеме уникатните способности и потенцијал на секое дете, нудејќи стручна образовна програма и практична настава. 


Нашите вредности

Имаме начин на работа кој е модерен, релевантнен и ги инспирира студентите да имаат посветла иднина. Одлучни сме во пристапот кон учењето, креативни сме во размислувањето и смели во нашите амбиции.

About Us