Телефон: +389 44 33 04 94 Е-маил: ssoumpte@gmail.com Адреса: ул. Илинденскa бр. 301, Тетово

РЦСОО „МОША ПИЈАДЕ“

РЕГИОНАЛЕН ЦЕНТАР ЗА СТРУЧНО ОБРАЗОВАНИЕ И ОБУКА


Последни активности


23.06.2023

Резултати – уписи 2023/2024

05.06.2023

Министерот за Образование и наука Јетон Шаќири во посета на нашето училиште

05.06.2023

Отворен ден на средните училишта од градот Тетово на градскиот плоштад

25.04.2023

Реализација на предвидените екскурзии

22.03.2023

Посета на министерот за земјоделие Љупчо Николовски

round
ПРОФИЛИ


ГАЛЕРИЈА


ДОКУМЕНТИ


1000+ ученици


150+ наставен кадар


20+ успешно завршени проектиМисија и визија на училиштето

© 2023 All rights reserved. Developed by @Ilcho Vitanovski